Τρίπολη: “Πρωινή διαδρομή στην επικαιρότητα Πελοποννήσου”

– Στη Νεμέα κάθε τέσσερα χρόνια αναβιώνουν οι αθλητικοί αγώνες που διεξάγονταν κατά την αρχαιότητα στην περιοχή. Οι συμμετέχοντες από (6-96) ετών αγωνίζονται ξυπόλυτοι σε αγώνες δρόμου φορώντας μόνο λευκό χιτώνα και είναι χωρισμένοι ανά φύλλο και ηλικία. Για φέτος η Νεμεάδα θα γίνει στις 11 Ιουνίου ημέρα Σάββατο. Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν σήμερα.

– Ο Δήμος Ερμιονίδας και η κοινωφελής επιχείρηση Αθλητισμού, περιβάλλοντος στηρίζουν την Πανελλαδική εθελοντική δράση καθαρισμού Σχολείων, ακτών και την δενδροφύτευση χώρων της Ερμιονίδας. Συμμετέχουν στο πρόγραμμα σε συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής.

– Εκδήλωση με θέμα «Ρώσικη διασπορά» θα γίνει αύριο στο Ναύπλιο. Την εκδήλωση διοργανώνει το κέντρο Ελληνικών σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard με αφορμή το έτος 2016 ως έτος Ελλάδας – Ρωσίας.

– «Η νόσος κατάθλιψη – πρόληψη και θεραπεία» θα είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει αύριο στις 18:00 το απόγευμα στη Σπάρτη. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο Σταμάτης Μαλέλης – Δημοσιογράφος

– Ο Δήμος Σπάρτης μέλος της Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων .

Δέσποινα Αρσένη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος