Τρίπολη: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Μάνης

Σήμερα στις 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο δημόσια ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ανατολικής Μάνης για συζήτηση και λήψη απόφασης πουαφορά στην «Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης οικ. Έτους 2014».

Μισή ώρα αργότερα στην ίδια αίθουσα θα πραγματοποιηθεί δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων διαφόρων θεμάτων ημςερήσιας διάταξης όπως έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Αν. Μάνης οικονομικού έτους 2014 και έγκρισης Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου « Οδοποιία τέως Δήμου Ανατολικής Μάνης 2012»
-Οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, από τις Σχολές Διοίκησης Μονάδων Υγείας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Λογιστικής Χρηματοοικονομικής θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου.Οι απόφοιτοι της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (πρ. ΦΠ και ΒΙΟΘΕΚΑ) θα ορκιστούν στις 17 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

πηγή φωτό ethnos.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος