Τρίπολη: «Βολική» ισοπαλία για Αστέρα και ΑΕΚ

Ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις κοιτάς να μην το χάσεις. Αυτό έκαναν χθες το βράδυ Αστέρας και ΑΕΚ στον αγώνα που έγινε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ολοκλήρωσε την 25η αγωνιστική της Superleague (εκκρεμεί το παιχνίδι Ηρακλής – Ολυμπιακός). Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν συντηρητικά και όπως ήταν φυσικό το τελικό 0 – 0 αποτύπωσε πλήρως τα όσα έγιναν στο γήπεδο «βολεύοντας» και τους δύο αντιπάλους.

Το παιχνίδι, που έγινε παρουσία 3.500 φίλων του ποδοσφαίρου, είχε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ενώ οι τερματοφύλακες εξουδετέρωσαν σχετικά εύκολα τα μακρινά σουτ που επιχείρησαν οι δύο αντίπαλοι.

Η ΑΕΚ είχε μία ανούσια κατοχή μπάλας έως το 60΄ ενώ το τελευταίο μισάωρο ο Αστέρας ανέβασε ρυθμό, πίεσε την άμυνα της «ένωσης» χωρίς πάντως να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Μπαρόχα.

Αστέρας (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (81′ Χαμντανί), Μπερτόγλιο, Δημούτσος, Φερνάντες (64′ Τσάβες), Ιωαννίδης (58′ Μάσα).

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον (49′ Τζιμπούρ), Βάργκας, Μπαρμπόζα (64′ Μπουονανότε), Κορδέρο (73′ Τζανετόπουλος), Αραβίδης.

Κίτρινες: Σανκαρέ 30′, Κουρμπέλης 34′, Σιμόες 41′, Φερνάντες 57′, Ιγκλέσιας 74′, Τζεμπούρ 76′, Λαμπρόπουλος 88′

Κόκκινη: Τζεμπούρ 92′

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος