Τρίπολη: “Η μόνη λύση είναι το εθνικό νόμισμα” δηλώνει ο Δ. Καζάκης

Τα πέντε βήματα για τη μετάβαση σε μία νέα Ελλάδα, παρουσίασε το Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο, σε δυναμική εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στην Τρίπολη.

Τρίπολη: “Η μόνη λύση είναι το εθνικό νόμισμα” δηλώνει ο Δ. ΚαζάκηςΟ γενικός γραμματέας, καθηγητής, κ. Δημήτρης Καζάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής στην ομιλία του:”Το χρέος είναι παράνομο και πρέπει επίσημα αυτό να γνωστοποιηθεί. Η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα πρέπει να γίνει συντονισμένα και οργανωμένα. Θα υπάρξει ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, ανατροπή μνημονιακών συνθηκών, επιστροφή της δικαιοσύνης και παροχή χρημάτων στον λαικό κόσμο, ως εισόδημα απ’ το κράτος και όχι απ’ τις τράπεζες. Έτσι θα γίνει επανεκκίνηση της κατανάλωσης, ώθηση της αγοράς και ώθηση της παραγωγικής οικονομίας”.
Ο κ. Καζάκης, αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα οικοδόμησης ενός νέου συντάγματος, ενώ κάλεσε τους πολίτες να… σώσουν την πατρίδα που κινδυνεύει με ακρωτηριασμό όπως είπε, δείχνοντας έτσι τις θέσεις του Μετώπου πάνω στο προσφυγικό/μεταναστευτικό.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος