Χατ-τρικ ο Μπενζεμά, πεντάρα η Ρεάλ

Με χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 5-2 την Θέλτα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για την 4η αγωνιστική της La Liga και ισοβαθμεί στη κορυφή με την Βαλένθια και την Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας από 10 βαθμούς.

Το ματς:

Η Θέλτα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με όμορφο τελείωμα του Σάντι Μίνα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αντέδρασε αμέσως και πίεσε για την ισοφάριση. Είκοσι λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 για τους μερένχες με τον Καρίμ Μπενζεμά που χρειάστηκε και την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Στο 31ο λεπτό, μετά από μια προσπάθεια διαρκείας, ο Φράνκο Τσέρβι βρέθηκε στην ιδανική θέση για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Η μοναδική καλή φάση έως το τέλος του ημιχρόνου ήταν ένα γκολ του Μπενζεμά, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι «μερένχες» απάντησαν με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. «Δράστης» ήταν για ακόμα μια φορά ο Καρίμ Μπενζεμά, αυτή τη φορά από ασίστ του Μιγκέλ Γκουτιέρεζ στο 47′. Το μομέντουμ πλέον έλεγε ξεκάθαρα Ρεάλ και αυτό δεν πήγε χαμένο. Στο 54ο λεπτό, μετά από μια εξαιρετική κούρσα του Βινίσιους, ο Βραζιλιάνος έκανε αντίστοιχο τελείωμα για να κάνει το 3-2. Ήταν η πρώτη φορά στην αναμέτρηση που η «Βασίλισσα» είχε πάρει το προβάδισμα. Ο Καμαβίνγκα στο 72′ έδραιωσε τη νίκη της Ρεάλ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-2, ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά με πέναλτι στο 88′ πέτυχε χατ-τρικ διαμορφώντας το τελικό 5-2.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος