Η Ρίβερ Πλέιτ «χαμογέλασε» στο Superclasico

Σε ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι του ποδοσφαιρικού πλανήτη, η Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο γεμάτο «Μονουμεντάλ» παρά τους περιορισμούς, κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς και να στεφθεί νικήτρια στο Superclasico.

Ο Χουλιάν Αλβαρεζ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νεαρά ταλέντα στην πατρίδα του, ήταν αυτός που έβαλε την «υπογραφή» του στη νίκη της ομάδας του.

Ο 21χρονος επιθετικός, σκόραρε δύο φορές, μία στο 25′ και άλλη μια στο 43′ και ήταν ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι. Για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μάλιστα έμειναν και με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μάρκος Ρόχο μόλις στο 16ο λεπτό, κατάφεραν απλά να μειώσουν το σκορ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Κάρλος Ζαμπράνο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο νεαρός επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Γκονζάλο Ιγουαΐν που σκοράρει δις στο superclasico και μάλιστα σε αυτό το γήπεδο.

Με αυτήν την νίκη, οι «Millonarios» παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης με 30 βαθμούς σε 14 αγώνες, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος