Και ο Αθπιλικουέτα στη λίστα του Τσάβι

Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως θέλει να επαναφέρει όλο το… παρεάκι στη Βαρκελώνη, καθώς μετά τα δημοσιεύματα για επαφές με τον Τιάγκο Αλκάνταρα και ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα, φαίνεται πως βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του 41χρονου.

Όπως αναφέρουν τα καταλανικά ΜΜΕ, ο Τσάβι θέλει να ενισχύσει την άμυνα των «μπλαουγκράνα», με ακόμη έναν πρώην παίκτη τους (μετά τον Ντάνιελ Άλβες, που επέστρεψε στο «Καμπ Νου»).

Ο λόγος για τον διεθνή Ισπανό, πολυσύνθετο αμυντικό Αθπιλικουέτα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του.

Ο Τσάβι θεωρεί πως ο 32χρονος αρχηγός των «μπλε» του Λονδίνου και νικητών του περσινού Champions League, είναι ένας παίκτης που μπορεί να ηγηθεί στη νέα προσπάθεια της «Μπάρτσα», αποτελώντας έναν απ’ τους κεντρικούς «πυλώνες» της ομάδας της επόμενης περιόδου, όπου θα χρειαστεί δεδομένα και «μπόλιασμα» εμπειρίας δίπλα στους άκρως ελπιδοφόρους νεαρούς της ομάδας, όπως είναι ο Γκάβι, ο Πέδρι, ο Ανσού Φάτι, ο Έρικ Γκαρθία, ο Αραούχο, ο Μινγκέθα και ο Ντεμίρ.

Τα Μέσα της Καταλονίας αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για να τον «κλείσει» από την 1η Ιανουαρίου για το επόμενο καλοκαίρι, αν και είναι δεδομένο πως θα συναντήσει την «αντίδραση» της Τσέλσι, που δεν θέλει να χάσει τόσο… εύκολα τον αρχηγό της, ο οποίος αγωνίζεται το Λονδίνο από το καλοκαίρι του 2012.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος