Με το δεξί οι «Νυχτερίδες», 1-0 τη Χετάφε

Παρά το γεγονός πως έμεινε με 10 παίκτες από το τρίτο μόλις λεπτό, η Βαλένθια κατάφερε να μπει με το δεξί στη La Liga, επικρατώντας με 1-0 της Χετάφε χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Σολέρ στο 11′.

Το σκληρό μαρκάρισμα του Ούγκο Γκιλαμόν στο 31ο δευτερόλεπτο, το οποίο εξετάστηκε και από το VAR, έγινε το ρεκόρ αποβολής σε πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι «Νυχτερίδες» όμως παρά το πρόωρο αριθμητικό μειονέκτημα, «άντεξαν» στην πίεση της Χετάφε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, παίρνοντας έτσι το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς.

Στο 11ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι που κέρδισε ο Τσερίσεφ, ωστόσο ο Σολέρ δεν αστόχησε από «άσπρη βούλα». Στη συνέχεια του παιχνιδιού, η ομάδα του Μίτσελ Γκονθάλεθ πίεσε, είχε κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες όπως αυτή του Σουάρες στο 30′, αλλά και αυτή του Αραμπάρι στο 81′, όταν και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μαμαρντασβίλι.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο ντεμπούτο του, όπως και η αμυντική γραμμή της Βαλένθια, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει ίδιο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μαδριλένοι στο 76ο λεπτό έμειναν και αυτοί από την πλευρά τους με 10 παίκτες, καθώς ο Καμπάκο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Παουλίστα, Αλντερέτε, Γκιγιαμόν, Γκαγιά, Γκέδες (86′ Χέισον), Σολέρ (86′ Ντιακαμπί), Βας (69′ Ράσιτς), Τσερίσεβ (77′ Σομπρίνο), Γκόμες.

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Τζένε, Καμπάκο, Μίτροβιτς (46′ Βιτόλο), Ολιβέρα, Σουάρες (79′ Ντούρο), Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Αλένα (46′ Μάτα), Ουνάλ (68′ Κουκουρέγια), Ραμίρες (67′ Μάθιας).

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος