Απ. Παραλιμνίου: Επιστροφή στις νίκες και… τετράδα

Στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε ο Απόλλων Παραλιμνίου μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Αετού Οφρυνίου για την 10η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου που αγωνίζεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Γ εθνική επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα διατηρώντας επαφή (έξι βαθμών) με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα σε μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, προηγήθηκε στο σκορ στο 67ο με πλασέ του Δημήτρη Γαϊδαρτζή (το 8ο γκολ του 35χρονου επιθετικού για φέτος) μετά από προσωπική προσπάθεια του Πεκρή, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 70ο με εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση του Γαβριήλ Αποστολίδη αλλά ο Μάλαμας Λιάρας στο 78ο διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για φέτος του 30χρονου παίκτη (πέρυσι είχε τέσσερα γκολ)

Απ. Παραλιμνίου: Επιστροφή στις νίκες και… τετράδαΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου):  Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Τζαμπέγια (84ο  Τζελίδης), Λιάρας (90ο Λοβέκιο), Γιαννόπουλος (91ο  Βασάρας), Γαϊδαρτζής, Εν Λουντούλου, Καρυοφύλλης (65ο  Πεκρής).

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ (Προβατίδης): Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης (84ο  Σαββατιανος), Βουζουλίδης (81ο  Σαλπιγγίδης), Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου (61ο Γιάννα), Αποστολίδης, Δουμάνης, Καπατζής (90ο Προβατίδης).

Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων θα παίξει στη Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος