Δόξα Κάτω Καμήλας: Καρέ της νίκης και τώρα… κύπελλο

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα Κάτω Καμήλας κερδίζοντας με 3-1 τον Κιλκισιακό για την 10η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Η ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα περίπου μετά από ένα μήνα (τελευταία νίκη στις 27 Οκτωβρίου κόντρα στη Δόξα Θεολόγου) και τρεις αγωνιστές στις οποίες είχε δύο ήττες (από Νέστο και Πανσερραϊκό) κι ένα ρεπό. Η Σερραϊκή ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (στις 14:30) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Καρέ της νίκης και τώρα… κύπελλο
Μίνγκας, Αηδονίδης και Σαρέγκος πέτυχαν τα γκολ της Δόξας Κάτω Καμήλας

Στο παιχνίδι με τον Κιλκισιακό ο Χρήστος Μίνγκας στο 41ο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ (1-0), στο 50ο ο Σωκράτης Αηδονίδης έκανε το 2-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Πιπερτζή αλλά στο 91ο ο Γιάννης Σαρέγκος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Καρέ της νίκης και τώρα… κύπελλοΔόξα Κάτω Καμήλας: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Τσουλχάη(57ο Παπαδόπουλος), Μπίλης(91ο Μούστα), Μπονέρης(74ο Σαρέγκος), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου(61ο Γεράκης), Μίνγκας, Αηδονίδης.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Καρέ της νίκης και τώρα… κύπελλοΚιλκισιακός: Τριανταφυλλίδης, Κουκουλέκης, Τσώτσος, Ράνδζης(80΄ Κυρίτσης), Βόσδου, Δημητριάδης, Μπελίτσας, Μαυροκεφαλίδης, Πιπερτζής, Βαταμίδης, Λάμπογλου

Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα θα υποδεχθεί στις Σέρρες τον Ηρακλή Νέου Ζυγού.

Φώτο: serressport.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος