Πανσερραϊκός: Με… εκτός έδρας νίκη στην έδρα του «πάτησε» στη δεύτερη θέση

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε ο Πανσερραϊκός μετά την νίκη με 2-1 κόντρα στην Δόξα Κάτω Καμήλας για την 8η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Οι «κόκκινοι» που αγωνίστηκαν ως… φιλοξενούμενοι στο γήπεδο τους (υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο Σερραϊκών ομάδων να γίνει το παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο) νίκησαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα του Πανδραμαϊκού από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (με 0-4) είναι μόνοι δεύτεροι με 18 βαθμούς, τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης. Τα γκολ για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη πέτυχαν οι δύο αλλαγές του 45χρονου προπονητή, ο Στέργιος Τσιμίκας στο 59ο λεπτό και ο Γιώργος Παπαβασιλείου στο 77ο ενώ νωρίτερα στο 59ο είχε ισοφαρίσει για τη Δόξα Κάτω Καμήλας ο Νίκος Γεράκης.

Πανσερραϊκός: Με… εκτός έδρας νίκη στην έδρα του «πάτησε» στη δεύτερη θέση
Δύο πρώην συμπαίκτες οι αρχηγοί των δύο ομάδων ο Γιώργος Σιάκκας και ο Δημήτρης Γκούρτσας

Κατέβασε τα ρολά ο Σαββίδης

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με τυπικά γηπεδούχο την Δόξα Κάτω Καμήλας, αναγκάζοντας την αντίπαλο του σε παθητικό ρόλο. Πρωταγωνιστής στα πρώτα είκοσι λεπτά ο 20χρονος τερματοφύλακας της Δόξας Νεόφυτος Σαββίδης (γιος του πρώην παίκτη των «λιονταριών» Χρήστου Σαββίδη) που «κατέβασε τα ρολά» και δεν επέτρεψε στους Γκούρτσα (σε τετ α τετ και σουτ) , Κόντσι (σε νέο τετ α τετ), Πέτρου, και Πτηνόπουλο να ανοίξουν το σκορ. Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Πανσερραϊκό ήταν στο 39ο  λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Νεόφυτος Σαββίδης (που το καλοκαίρι είχε περάσει από τον Πανσερραϊκό) με τη βοήθεια και του δοκαριού δεν επέτρεψε στον Τρύφωνα Κασμερίδη να πετύχει γκολ με γυριστό σουτ που επιχείρησε προς την εστία της Δόξας.

Πανσερραϊκός: Με… εκτός έδρας νίκη στην έδρα του «πάτησε» στη δεύτερη θέσηΚαθοριστικές οι αλλαγές

Η Δόξα Κάτω Καμήλας αφού άντεξε στην πίεση, ισορρόπησε το παιχνίδι, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας ξετυλίγοντας τις αρετές της αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες.

Πανσερραϊκός: Με… εκτός έδρας νίκη στην έδρα του «πάτησε» στη δεύτερη θέσηΟι αλλαγές του Άγγελου Διγκόζη με την είσοδο του Στέργιου Τσιμίκα και του Γιώργου Παπαβασιλείου σε συνάρτηση με την αποδυνάμωση της Δόξας λόγω της αλλαγής του Γιώργου Σιάκκα (λόγω ενοχλήσεων) και του Γιώργου Παπαδόπουλου έγειραν την πλάστιγγα στην πλευρά των «λιονταριών» που άνοιξαν το σκορ 56ο με τον Στέργιο Τσιμίκα (1-0), ισοφαρίστηκαν από το Νίκο Γεράκη στο 59ο (1-1) και τελικά πήραν τη νίκη με γκολ του Γιώργου Παπαβασιλείου στο 77ο (1-2).

Πανσερραϊκός: Με… εκτός έδρας νίκη στην έδρα του «πάτησε» στη δεύτερη θέσηΔΟΞΑ Κ. ΚΑΜΗΛΑΣ (Μ. Δουλγέρης): Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας (64ο Αηδονίδης), Τσολχάι, Ζάντσιος, Μπίλης (70ο  Κρουστάλλης), Κεχαγιάς (74ο  Μούστα), Γεράκης, Μίνγκας, Παπαδόπουλος (60ο  Μπονέρης).

Πανσερραϊκός: Με… εκτός έδρας νίκη στην έδρα του «πάτησε» στη δεύτερη θέσηΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α. Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Πτηνόπουλος (75ο  Μπάρδας), Ψάλτης (66ο Παπαβασιλείου), Γκούρτσας, Κόντσι (61ο  Ντιαλλό), Πέτρου (51ο Τσιμίκας).

Φώτο: serressport.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος