“Στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να στηριχτούν και να ψηφιστούν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο οικοδόμημα του Δήμου Τρίπολης”, υποστηρίζει ο Γιώργος Σπηλιόπουλος που επέλεξε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης με το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» του Κώστα Τζιούμη.
Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, μίλησε στα μικρόφωνα της ΕΡΤ Τρίπολης με «ανοιχτά χαρτιά» και ανέτρεξε στα γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας που δεν ήταν ικανά να δώσουν ώθηση στο Δήμο Τρίπολης.
«Ο Κώστας Τζιούμης που διεκδικεί το Δήμο Τρίπολης , εγώ προσωπικά, δήλωσε ο κ. Σπηλιόπουλος, και όλοι εκείνοι που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο, έχουμε τη διάθεση να προσφέρουμε για δεν νιώθουμε ικανοποίηση για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.Το προεκλογικό μας πρόγραμμα είναι αναλυτικό και δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα. Γι αυτό υποστηρίζω ότι ο κόσμος πρέπει να το διαβάσει πριν προσέλθει στις κάλπες».
«Οι παιδικές χαρές της πόλης που είναι σε απελπιστική κατάσταση, τα αδέσποτα, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας μετατρέπουν την Τρίπολη σε μια πόλη που δεν συμβαδίζει με την ιστορία της και τους αξιόλογους κατοίκους και τους μοναδικούς επισκέπτες», επισημαίνει ο Γιώργος Σπηλιόπουλος.
Γεννημένος στην Αρκαδική πρωτεύουσα, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, δεν ξεχνά την καταγωγή του από το Λευκοχώρι Γορτυνίας, με σπουδές δημοσιογραφίας και εργασιακή πορεία σε εφημερίδες της Αθήνας, στην ΕΡΑ Τρίπολης και στην τοπική εφημερίδα «Αρκαδικές Ειδήσεις» καθώς και στο Γραφείο Τύπου του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, τον «κέρδισε» ο Τραπεζικός Τομέας και σήμερα είναι ο υπεύθυνος του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Τρίπολη.
Λάτρης του αθλητισμού, είναι μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΕΚ Τρίπολης» και υπεύθυνος για το κοινωνικό πρόσωπο και τις δράσεις του Ομίλου.
Με την Σόνια Σαραντοπούλου, αρχαιολόγο στο επάγγελμα, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μια κορούλα , τη Σίλια.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος