Επική ανατροπή για τη Μίλαν με πρωταγωνιστή τον Ζιρού, 2-1 την Ίντερ (highlights)

Array

Ο Ιβάν Πέρισιτς είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 38′.

 

Το σύνολο του Στέφανο Πιόλι πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τους «νερατζούρι» στον βαθμολογικό πίνακα της Σέριε Α, καθώς έφθασε τους 52 βαθμούς, με την Ίντερ να βρίσκεται ακόμη στην κορυφή, έχοντας 53 πόντους και έναν αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα της, έπειτα από 28 αναμετρήσεις.

Ήταν Οκτώβριος του 2020, όταν η Μίλαν είχε νικήσει για τελευταία φορά την «αιώνια» αντίπαλό της με 2-1 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και έκτοτε η Ίντερ «έτρεξε» ένα εκπληκτικό σερί.

Όλα αυτά μέχρι το αποψινό «ραντεβού» των δύο κορυφαίων συλλόγων του Μιλάνου, όταν οι «ροσονέρι» με δύο γκολ του δεινού Γάλλου σκόρερ, στο 75’ και το 78’ πήραν σπουδαίο «διπλό».

Το αήττητο σερί των δεκατεσσάρων αγωνιστικών της Ίντερ στο πρωτάθλημα διεκόπη απόψε (προερχόταν από εννέα νίκες και μία μόλις ισοπαλία στα δέκα τελευταία παιχνίδια) από τη Μίλαν, η οποία μετρούσε δύο ματς δίχως «τρίποντο» (0-0 με την Γιουβέντους και εντός έδρας ήττα από τη Σπέτσια με 1-2).

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Ερνάντες στο 90+6’ για φάουλ στον Ντάμφρις.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι (Νταρμιάν, 82’), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς (ΝτιΜάρκο, 70’), Τσαλχάνογλου (Βιδάλ, 73’), Μπρόζοβιτς (Βεσίνο, 82’), Μπαρέλα, Ντάμφρις, Τζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (Σάντσες, 70’).

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Καλούλου, Ρομανιόλι, Τεό Ερνάντες, Τονάλι, Μπενασέρ (Κρούνιτς, 80’), Σαλεμέικερς (Μεσίας, 46’), Κεσί (Ντίας, 58’), Λεαό, Ζιρού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος