Γκουαρδιόλα: «Δεν κερδίσαμε επειδή δεν παίξαμε καλά – Όχι επειδή δεν έχουμε φορ»

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα της την αξιόμαχη Σαουθάμπτον (0-0), στο πλαίσιο της 5ης ημέρας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Αρκετοί ήταν αυτοί που άσκησαν κριτική στον Ισπανό τεχνικό, γιατί δεν επέμεινε για την απόκτηση ενός φορ, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες για την απόκτηση του Χάρι Κέιν ή του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο ίδιος διαφωνεί:

«Δεν είναι σωστό να εκτιμά κανείς πως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τη Σαουθάμπτον επειδή δεν είχαμε πάρει κάποιο φορ. Απλά δεν κερδίσαμε γιατί δεν παίξαμε καλά. Τόσο απλά. Θέλαμε να ενισχύσουμε την επίθεση μας, δεν τα καταφέραμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαστε δυνατοί στην επίθεση.»

Χωρίς νίκη έμεινε και η Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από την Τσέλσι με το «βαρύ» 3-0, με τους «μπλε» να επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά.

Ο τεχνικός των «Σπερς», Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του μόνο στο πρώτο ημίχρονο και παραδέχθηκε πως πρέπει να λυθούν πολλά προβλήματα στην ομάδα:

«Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, πιέσαμε ψηλά και δεν αφήσαμε την Τσέλσι να κάνει παιχνίδι. Στην επανάληψη όμως φάνηκε πως έχουμε πολλά προβλήματα να επιλύσουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δουλέψουμε τις αλλαγές που έχει ανάγκη η ομάδα για να εξελιχθεί και να γίνει το σύνολο, που όλοι θέλουμε», δήλωσε σχετικά ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος