Ρούνεϊ: «Δεν θα με εξέπληττε αν ο Ρονάλντο έπαιζε μέχρι τα 40 του»

Την πεποίθηση, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 40 του χρόνια, καθώς έχει προσαρμόσει το στυλ παιχνιδιού του για να επεκτείνει την καριέρα του, εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο 36χρονος Ρονάλντο, πέρασε έξι σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ 2003-09, κατακτώντας οκτώ σημαντικά τρόπαια και επανήλθε στη Γιουνάιτεντ από την Γιουβέντους τον περασμένο μήνα με συμβόλαιο δύο ετών.

«Την τελευταία φορά που έπαιξε εδώ, ήταν περισσότερο ένας δρομέας, ένας μεγάλος ντριμπλέρ, με ρυθμό και δύναμη», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και συνέχισε: «Ενώ τώρα, είναι σκόρερ. Νομίζω ότι το παιχνίδι του έχει προσαρμοστεί ιδανικά».

Ο Ρούνει, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Γιουνάιτεντ, πρόσθεσε ότι ο πρώην συμπαίκτης του είναι «εντελώς διαφορετικός παίκτης» από αυτόν που έφυγε από την ομάδα πριν από δώδεκα χρόνια, αλλά μπορεί ακόμα να συμβαδίσει με τις φυσικές απαιτήσεις της Premier League.

«Η ικανότητά του είναι προφανώς ένα πράγμα, αλλά ο ίδιος φροντίζει πάρα πολύ τον εαυτό του. Είναι ακόμα σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν θα με εξέπληττε εάν έπαιζε μέχρι τα 40 του, όπως έκανε ο Ράιαν Γκιγκς και εξακολουθούσε να σκοράρει. Οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δουλέψουν λίγο περισσότερο. Αλλά το ίδιο είχε γίνει και στα τελευταία δύο χρόνια που έπαιξα μαζί του. Η ομάδα, τού είχε επιτρέψει να το κάνει αυτό επειδή σημειώνει γκολ και τα γκολ σου κερδίζουν αγώνες».

Ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει σημειώσει 118 γκολ με την Γιουνάιτεντ, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη Νιουκάστλ το Σάββατο (11/9) και αναφερόμενος στην επιστροφή του στο «θέατρο των ονείρων», σχολίασε:

«Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ. Ήμουν τόσο νευρικός! Το Σάββατο, θα είμαι πιο ώριμος και έμπειρος. Θα είμαι έτοιμος! Θα πιέσω τον Όλε για να με συμπεριλάβει στην ενδεκάδα! Είμαι εδώ για να κερδίσω ξανά και ξανά. Είμαι ικανός για αυτό. Ο κόσμος νομίζει ότι τελείωσα (γέλια). Έρχομαι να δείξω ότι είμαι ακόμα ικανός και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είναι μια ευκαιρία για τον σύλλογο και για εμένα, να κάνουμε μία νέα πορεία. Έχω ακόμα τρία ή τέσσερα χρόνια υψηλού επιπέδου μπροστά μου. Ο κόσμος μιλά για την ηλικία, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαι διαφορετικός. Είμαι διαφορετικός από τον υπόλοιπο κόσμο. Βελτιώνομαι συνέχεια, χρόνο με τον χρόνο, κι εφέτος θα είναι το ίδιο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος