Στην Αθήνα ο Σίλβα για τον Παναθηναϊκό

Επί ελληνικού εδάφους είναι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Ζιλμπέρτο Σίλβα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επαφές και να μπουν οι υπογραφές για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή.

Οι επαφές της διοίκησης με τον Βραζιλιάνο πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» βρίσκονται στο τελικό στάδιο κι έχει πει το «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Βραζιλιάνος πρώην αρχηγός της «σελεσάο» έφθασε το Σάββατο το μεσημέρι στην Αθήνα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία τις ΠΑΕ για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Ο 39χρονος Σίλβα, ο οποίος κρέμασε τα «παπούτσια» του το 2013 στην Ατλέτικο Μινέιρο, έχοντας φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων» από το 2008 έως το 2011, μετά από έξι χρόνια στην Άρσεναλ, προορίζεται για διάδοχος του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον Τάκη Φύσσα (διευθυντής ποδοσφαίρου) στις αρχές Φεβρουαρίου. Μάλιστα την Κυριακή 15/5 ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος