Climathon Larissa 2021: Αναζητώντας λύσεις σε θέματα κοινωνικής κυκλικής οικονομίας

Η δράση Climathon Larissa επανέρχεται δυναμικά και φέτος, με ένα ανοιχτό κάλεσμα σε ομάδες επιστημόνων, εκπαιδευτικών, μηχανολόγων, σχεδιαστών, επιχειρηματιών, μαθητών, καλλιτεχνών, νέων από το ευρύ πεδίο της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος και κάθε ενδιαφερόμενο, για να συμμετέχουν σε ένα διήμερο λύσεων σε θέματα κοινωνικής κυκλική οικονομίας, το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Νοεμβρίου.

Από το 2018 η πρωτοβουλία Climathon Larissa αναζητά λύσεις σε θέματα Κυκλικής Οικονομίας και Κοινωνικής Κυκλικής Οικονομίας. To Climathon αποτελεί μια δράση του EIT Climate-KIC που υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας, και έχει ως στόχο την ενίσχυση τοπικών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Αυτή την χρονιά, ο Βιομιμητισμός Ελλάδος, Έρευνα και Καινοτομία Biomimicry Greece Research and Innovation, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας διοργανώνουν το Climathon Larissa 2021. Την δράση συνδιοργανώνουν το Ερευνητικό κέντρο “Αθηνά” και η Κοινότητα γνώσης και για τη βιώσιμη ανάπτυξη SustainableWE, υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα καθώς και με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Για δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://climathon.climate-kic.org/europe/greece/larissa/?lang=en
Υπεύθυνη Δράσης Climathon Larissa 2021 Κλεοπάτρα Αλαμανταριώτου
email: Kleopatra229@yahoo.co.uk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος