Συντήρηση αγροτικών δρόμων 68,5 χλμ. στον Κάτω Όλυμπο

Περισσότερα από 68,5 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων συντηρεί και βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε περιοχές του Κάτω Ολύμπου, στο Δήμο Τεμπών. Ο περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες.

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες, έχουμε σε εξέλιξη ένα μεγάλο πρόγραμμα συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας στο σύνολο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι Δήμοι είχαν τη δυνατότητα μέσω του Προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» και τώρα μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να καταθέσουν προτάσεις για να βελτιώσουν αγροτικούς δρόμους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κ. Αγοραστός.

«Η νέα σύμβαση που υπογράψαμε οδηγεί στη συντήρηση δρόμων συνολικού μήκους άνω των 68 χιλιομέτρων στη Δημοτική Ενότητα του Κάτω Ολύμπου. Στηρίζουμε τα χωριά, στηρίζουμε την παραγωγική διαδικασία στην πράξη, αποδίδουμε σε αγρότες και κτηνοτρόφους ασφαλείς δρόμους για την πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις τους και για την ομαλή διακίνηση των προϊόντων τους», πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος